RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Controleer vooraf de Bezoekersdrukte in Gelderland

BUREAU TOERISME - Met de zomervakantie in aantocht trekken we er weer veel op uit. Maar hoe weet je nou of – en hoe druk het is op bepaalde plekken in de regio?

Handige tool
Bureau Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen heeft daarvoor een handige tool ontwikkeld: de Monitor Bezoekersdrukte. Online zie je aan de hand van een kaart waar de drukke en rustige plekken zich in Gelderland op dat moment bevinden. De bezoekersdruktekaart bevat verschillende locaties waar dagrecreatie plaatsvindt, zoals bossen en attracties als Apenheul en Julianatoren.

Even checken: ‘Rustig', ‘gemiddeld’ of 'druk’
Je kunt dus in één oogopslag zien op welke plekken je de 1,5 meter-maatregel goed kunt waarborgen. Ruim 300 ondernemers en locaties werken mee aan de monitor. Wil je specifiek weten hoe de drukte is in en om Apeldoorn? De meter is te raadplegen via de site van uitinapeldoorn.nl/bezoekersdrukte, toeristische organisaties als Visitveluwe.nl, gemeentesites, lokale ondernemers en ANWB reiswijzer. 

 

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn