RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Concert voor Oekraïne in Julianakerk

Speciaal voor de wederopbouw en noodhulp in Oekraïne wordt er een concert opgezet om geld in te zamelen daarvoor. Zaterdag 24 juni vindt het concert plaats in de Julianakerk. 

Tijdens dit concert zijn er optredens van onder meer, Jan van den Beld die op de orgel speelt samen met Reik Heusinkveld die de trompet speelt, familie Romansky met vader Segey, moeder Sima, zoon Akardi en kleindochter Elizabeth en zij bespelen onder andere de altviool, viool en contrabas. Oekraïens accordeonist, bayan- en bandoneon-speler/docent en speler bij het Eerste Nederlandse Bayan Kwartet Oleg Lysenko komt samen optreden met Bert Hoogeveen, Juul Grootenboer en Thomas Grosshanten. De 12-jarige zangeres en winnares van Ukraine Got Talent, Veronika Morska komt ook optreden. En als laatste is Chervoni Korlai, vocaal amateur uit Den Haag, de leden komen uit verschillende Oekraïense regio’s. Zij zingen Oekraïense spirituele en volksliederen. 

Inzameling

Het concert gaat zaterdag 24 juni plaatsvinden in de Julianakerk. Inloop is vanaf 14.00 uur en het gaat van start om 14.30 uur tot 16.30 uur. Toegang is gratis en doneren is mogelijk dat kan in de kerk zelf of via het bankrekeningnummer NL59 RABO 0175 2363 90 van Gelre Association International.

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn