RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

ComputerPlein Eerbeekse Bibliotheek helpt met digitale problemen

Lukt het je bijvoorbeeld niet om te videobellen met Whatsapp, de foto’s en contactpersonen in je mobieltje te sorteren, hoeveel MB’S of gratis belminuten je eigenlijk hebt? ComputerPlein bij de Bibliotheek in Eerbeek heeft daar een oplossing voor bedacht.

Van 09.30 tot 11.30 uur iedere dinsdagochtend zitten er vrijwilligers klaar die mensen helpen met hun (digitale) vragen. Je kan je eigen laptop, tablet of telefoon meenemen voor andere vragen kan je ook de computers of tablets van de bibliotheek gebruiken. De vrijwilligers helpen je met  het oplossen van al je vragen.

Er is ook nog een computercursus Klik & Tik te volgen bij het ComputerPlein. Klik & Tik is een online oefenprogramma waarmee je met behulp van korte video’s, je basisvaardigheden zoals websites bekijken, e-mailen en downloaden wordt uitgelegd. De cursus is gratis in de bibliotheek te volgen alleen voor het werkboek moet betaald worden.

Het ComputerPlein is voor iedereen en niet alleen voor leden van de Bibliotheek.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn