RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Collectanten op pad voor kinderen die opgroeien in armoede

Alle Kinderhulp-collectanten gaan van 17 tot 22 april op pad voor de landelijke collecteweek van Nationaal Fonds Kinderhulp. En dus ook in Apeldoorn. Ze gaan op pad voor 1 gezamenlijk doel: volle collectebussen.

Maar liefst 1 op de 12 kinderen in Nederland tot 21 jaar groeit op in armoede. Kinderhulp is er voor hen en helpt met bijvoorbeeld: een fiets, een cadeautje van de sint, een zorgeloos dagje uit of een laptop. Dingen die gewoon lijken, maar voor die kinderen die opgroeien in armoede niet.

Van maandag 17 april tot zaterdag 22 april gaan de collectanten op pad om vrijwillige bijdragen te halen aan de deuren. De bijdrage kan met contant geld of met de OR-code die op de collectebus staat. Beide manieren zijn overigens anoniem. Kinderhulp hoopt op je steun, voor de ruim 300.000 kinderen die opgroeien in armoede.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn