RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

CODA Bibliotheek en Boekenbus gaan beperkt open

APELDOORN - Maandag 11 mei mag CODA Bibliotheek weer open aan de Vosselmanstraat, in De Maten en in dok Zuid. Ook rijdt vanaf die datum de CODA Boekenbus weer.

CODA directeur Carin Reinders: “Ik ben zo blij dat we de deuren, hetzij met beperkingen, weer kunnen openen. Gelukkig hebben we in afgelopen weken de openstelling goed voorbereid en kunnen we onze leden maandag ook meteen ontvangen. We hebben ze zeer gemist!”

Doelgericht bezoek
Dat betekent wel dat de CODA bibliotheken met een aantal maatregelen te maken heeft. Zo geldt in alle vestigingen dat er maximaal 30 mensen tegelijkertijd binnen mogen zijn, is er een eenrichtingsroute aangelegd en blijft anderhalve meter afstand maatgevend. Verblijven in de bibliotheek om bijvoorbeeld de krant te lezen of om te spelen in CODA Junior is uitdrukkelijk niet toegestaan. Om het bezoek zo doelgericht mogelijk te maken, kunnen boeken van tevoren online uitgezocht en/of gereserveerd worden via www.coda-apeldoorn.nl/catalogus.  Eventuele reserveringen staan na ontvangst van een afhaalbericht klaar in de kast bij de uitleenautomaat.

Beperkt toegankelijkheid
De CODA bibliotheken zijn alleen toegankelijk voor één persoon met maximaal één ander persoon uit hetzelfde huishouden. Kinderen onder de 16 jaar hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van één meerderjarig gezinslid. Heeft iemand in het gezin/huishouden koorts en/of gezondheidsklachten, kom dan niet naar de bibliotheek. De CODA medewerkers volgen de richtlijnen van het RIVM en het landelijk bibliotheekprotocol en blijven daarmee op afstand. Zij kunnen om die reden niet helpen met het aanpakken van boeken of het vullen van een tas. Aanvullend wordt klanten geadviseerd om thuis alvast in de online catalogus te kijken en een selectie te maken van beschikbare titels zodat het verblijf in CODA zo efficiënt mogelijk is.

Alle praktische informatie rustig nalezen? Dat kan op www.coda-apeldoorn.nl/stapvoorstapopen

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn