RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Coda Archief online geopend met 1700 nieuwe foto’s in de Beeldbank

APELDOORN - Ten gevolgen van de corona maatregelen is CODA gesloten tot 1 juni. Maar we zijn online open!

Beeldbank Apeldoorn
Met ruim 40.000 foto’s, affiches, tekeningen, kaarten en plattegronden brengt CODA Beeldbank Apeldoorn in al zijn facetten in beeld. U ziet de stad door de jaren heen, met vele straten, gebouwen, gebeurtenissen en personen.

Nieuw foto’s vrijgegeven
Vandaag zijn er maar liefst 1700 foto’s toegevoegd aan de CODA Beeldbank. Het betreft foto’s die de Apeldoornse Dienst Gemeentewerken maakte in de periode van 1967 tot en met 1977. Deze unieke foto’s geven een prachtig beeld van Apeldoorn en de omliggende dorpen zoals ze er vijftig jaar geleden uitzagen.

Virtuele rondwandeling
Er zijn foto’s te bekijken van Rokkenspecialist Wortelboer, Schoenenwinkel Vloon, Kinderwagenhuis Nanda, De Finatabank, Zorgcentrum De 4 dorpen, De molen van Klarenbeek, Drogisterij De Bruin, De Muziekhal, Café Bannink, Galerij Poema, Discotheek Tor, Automarkt op het Marktplein, Autohandel Riviëra, Forellenvijver De Zwaanspreng, Firma Israëls Meubelen en Woningtextiel, Van Beek Wasautomaten, Houthandel Wijma, Camping ’t Schinkel, Henk Staal Rijwielen en Bromfietsen, Grossier Van Asselt, Café Restaurant Rust een Weinig, Smederij Oosterwijk, Autorally Berg en Bos , Doe-het-zelf winkel ABC en nog veel meer...

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn