RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

UPDATE | Taxichauffeur drie keer in schouder gestoken, dader op de vlucht

BEEKBERGEN - Een man is neergestoken bij een steekpartij zondagmorgen in Beekbergen. Volgens de politie was het slachtoffer een taxichauffeur. Na het incident was een deel van het centrum afgezet.

Het voorval vond rond 6.45 uur plaats op de kruising van de Dorpsstraat met de J. van Schaffelaarweg. De taxichauffeur vervoerde een man die van Apeldoorn naar Arnhem wilde. Bij lange ritten is het volgens Taxi Het Loo de gewoonte om vooraf te betalen.

Eigenaar van het taxibedrijf, Shakib Esmat, heeft de chauffeur inmiddels gesproken. Volgens Esmat reed de chauffeur met de man naar de bank in Beekbergen om te pinnen, maar dat lukte niet. 'Toen hij de man vertelde dat het zonder geld niet ging gebeuren, werd hij heel agressief en boos en stak hem drie of vier keer in de schouder'

Tekst gaat verder onder de video: 

De taxichauffeur is per ambulance naar het ziekenhuis in Apeldoorn gebracht om aan zijn verwondingen geholpen te worden. Hij is niet in levensgevaar. 

De politie kan nog niet vertellen wat er precies is gebeurd. Na het incident zou de dader zijn gevlucht. De kruising in het centrum van het dorp is afgezet voor verder onderzoek.

Een man is neergestoken bij een steekpartij zondagmorgen in Beekbergen. Volgens de politie was het slachtoffer een taxichauffeur. Na het incident was een deel van het centrum afgezet.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn