RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Cantharel Internationale Vierdaagse voegt nieuw onderdeel toe

Tijdens de Cantharel Internationale Vierdaagse op woensdag 12 juli vindt er een nieuw onderdeel plaats: de KidsWalk. Dit is een sportieve wandeling van 6 kilometer voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud, onder begeleiding van ouders, grootouders of andere begeleiders.

 

De walk vindt plaats in de natuurrijke omgeving van het Apeldoornse Orderbos en Stadspark Berg en Bos. Deelnemers kunnen zelf eenvoudig de route volgen aan de hand van een routekaart en QR-code of zich aansluiten bij een behulpzame KidsWalk-wandelbegeleider om samen te lopen.

 

Het startpunt van de KidsWalk is Sportcomplex v.v. Victoria Boys, aan de Berghuizerweg 153 en de deelnemers kunnen tussen 11.00 en 13.00 uur inschrijven in de Administratietent van de 4Daagse. De kosten voor deelname bedragen €3,- per kind, inclusief een mooie medaille als herinnering. Begeleiders kunnen gratis deelnemen.

 

Kinderen zonder begeleiding kunnen niet deelnemen aan de wandeling, omdat de deelnemers op eigen verantwoordelijkheid en risico meelopen. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De KidsWalk wordt ondersteund door 4Daagse Apeldoorn en Stimenz.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn