RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Camping de Bosrand in Lieren valt in de prijzen

LIEREN - Camping de Bosrand in Lieren (gemeente Apeldoorn) heeft de Gouden Zoover Award 2019 gewonnen.

Vakantiegangers hebben in 2019 beoordelingen geschreven en ervaringen gedeeld over hun vakantie op diverse campings. De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. De Bosrand kreeg een 9,1. 

'Wij zijn ontzettend blij met de erkenning van onze gasten. Het is een tweede prijs die wij dit jaar winnen, na al de eerste plaats bij Eropuit in Eigen Land. Het is een beloning voor elke dag hard werken het onze gasten naar hun zin te maken. Een Gouden Award, die komt te hangen naast onze eerdere Zoover Awards', aldus Krista Meeuwsen van De Bosrand.

'Wij luisteren heel goed naar onze gasten. Zij komen ook met ideeën of tips waar wij weer iets aan hebben. Wij proberen continu te verbeteren en te vernieuwen. Het is belangrijk dat onze gasten dit ook zien', stelt Meeuwsen.

Zooveer is een Nederlandse website gericht op het verzamelen en delen van vakantiebeoordelingen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn