• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Busje botst op tankwagen op A1; gewonden willen niet naar ziekenhuis

APELDOORN - Bij een ongeval op de A1 zijn zaterdag in alle vroegte twee gewonden gevallen.

Een Pools busje met vier inzittenden botste achterop een tankwagen. Dit gebeurde tussen knooppunt Beekbergen en de afrit Apeldoorn Zuid. De brandweer werd opgeroepen omdat er iemand bekneld zou zitten, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval. Ook kwamen er twee ambulances ter plaatse.

Ambulance moet terugkomen

Twee inzittenden hadden klachten, maar weigerden mee te gaan naar het ziekenhuis. De ambulance die was achtergebleven, verliet daarop de plek van het ongeval. Maar volgens een correspondent ter plaatse moest de ziekenwagen later terugkomen om alsnog een van de gewonden mee te nemen.

De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij. Ook bleek de schade aan de tankwagen, die brandstof vervoerde, mee te vallen. Vanwege het ongeval waren een rijstrook en de afrit Apeldoorn Zuid afgesloten.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Soiree op Zondag
21:00 tot 22:00