RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Burgemeester John Berends verruilt Apeldoorn voor Gelderland

Vanaf 1 februari wordt onze burgemeester John Berends de nieuwe commissaris van de koning in Gelderland. Woensdagmiddag is hij met een ruime meerderheid aanbevolen als opvolger van Clemens Cornielje. De aanstelling van Berends zal nog officieel goedgekeurd moeten worden door het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Op Wikipedia staat zijn cv waarin te lezen over zijn uiteenlopende studies en verschillende politieke activiteiten. Daaraan kan nu een nieuw hoofdstuk worden toegevoegd. Wij feliciteerden de burgermeester met zijn benoeming en vroegen om een reactie. Deze zullen wij zo spoedig mogelijk met u delen.

Apeldoorn verliest met burgermeester John Berends een bevlogen en betrokken burgervader. Door in Gelderland actief te blijven zullen onze paden zich vast nog eens kruisen.

Lees hier nogmaals het interview dat wij met hem hadden in augustus van dit jaar.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn