RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Brandweer: blijf weg bij een brand!

BEEKBERGEN - De brandweer in Beekbergen hekelt mensen die zondagavond, in sommige gevallen met hun kinderen, het bos ingingen om te kijken bij een bosbrand.

De brandweer hoopt dat mensen beseffen dat een brand echt gevaarlijk is: 'Wij willen als brandweerman/vrouw er niet aan denken wat er kan gebeuren als een natuurbrand echt om zich heen grijpt of er een ramptoerist onder een hulpverleningsvoertuig terecht komt.'  Zo staat te lezen op de Facebookpagina van de brandweer Beekbergen. 

Ook had de brandweer bij het blussen last van de 'ramptoeristen'. De brandweer vraagt om meer ruimte: 'Laat de hulpdiensten hun werk doen en ga vooral het gevaar zelf NIET opzoeken of in de weg staan met de auto, fiets of ander vervoersmiddel!!', schrijft de brandweer. 

De brand was uiteindelijk snel geblust. 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn