• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Brand verwoest stacaravan, honden in veiligheid gebracht

LIEREN - Op een camping in Lieren (gemeente Apeldoorn) is in de nacht van maandag op dinsdag een stacaravan uitgebrand. Twee honden die vermoedelijk van de bewoonster zijn, konden in veiligheid worden gebracht.

Update: Dode bij uitslaande brand in stacaravan in Lieren

De brand aan de Vinkenkamp werd rond 1.40 uur gemeld. Toen de brandweer arriveerde, sloegen de vlammen al uit de stacaravan en greep het vuur wild om zich heen. Er was dan ook geen redden meer aan. De brandweer kon wel voorkomen dat de brand oversloeg naar andere caravans.

Het is niet bekend waar de bewoonster was. Ook is niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen. De twee honden zijn opgevangen bij de receptie van de camping. Onderzoek moet uitwijzen hoe de brand is ontstaan.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn