RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Boswachter woest over grote dumping onder A50

LOENEN - Boswachter Bart Smit ziet wel vaker dumpingen van afval, maar zo groot als dinsdag in een tunneltje onder de A50 bij parkeerplaats Groenendaal ziet hij ze niet vaak. Iemand kieperde daar op klaarlichte dag een complete bus of aanhanger leeg, tot woede van de boswachter.

Een klein tunneltje onder de A50 verbindt het Deelerwoud en de bossen bij Loenen met elkaar. Dat vond iemand de ideale plek om zich te ontdoen van een lading sloopafval. Er lag dinsdag zoveel dat de doorgang helemaal was versperd.

'Mensen zijn in deze tijd van corona veel aan het klussen, dus we zien zeker meer dumpingen', zegt Bart Smit, die zelf op het afval stuitte. 'Maar deze hoeveelheid, dat is echt een ander verhaal. Het is dusdanig veel hout en rotzooi dat daar echt een bus of flinke aanhanger voor nodig is geweest. 

Inmiddels is het afval verwijderd en daarvoor waren twee ritjes van de gemeente nodig. Boswachter Smit acht de kans groot dat iemand de dumping heeft gezien en roept getuigen op contact op te nemen met de politie.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn