RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bosbrand in Beekbergen

De brand in het bosgebied aan de Bruggelerweg bij Beekbergen is onder controle, zo meldt de brandweer. Een paar brandweervoertuigen blijven nog ter plaatse om na te blussen.

De brand, die volgens de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland een perceel van 10 bij 10 meter werd ontdekt tijdens een verkenningsvlucht door een luchtsurveillance vliegtuig van de brandweer. De brandweer rukte daarna groot uit met meerdere eenheden uit de omgeving. De brand is vermoedelijk aangestoken. Meerdere getuigen melden zich bij de politie over een jongen die naar de brand aan het kijken was op de Herenhul net na de melding van de brandweer.

De politie heeft een signalement van de jongen; het zou gaan om een jongen rond de 16/17 jaar en zou een spijkerbroek met daar bovenop een wit/grijze blouse dragen, had licht bruin haar en droeg een bril. De jongen had een normaal postuur en was op een herenfiets.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn