RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bonbons voor een trouwe luisteraar

APELDOORN – De eerste beller zijn om bonbons te winnen, dat overkwam Riet Hecker vrijdag. Met de vlogcamera en een bosje bloemen bracht RTV Apeldoorn haar vandaag een bezoekje. ‘Geweldig!’ Vond Riet.

Trouwe luisteraar Riet volgde vorige week vrijdag het radioprogramma de Matinee. De eerste beller kon een goodybag vol overheerlijke bonbons winnen. Riet betwijfelde of ze kans maakte, maar deed toch een poging. En die was succesvol!

Deze maandagochtend was het zover. Een redactiemedewerker en twee stagiaires van RTV Apeldoorn stapten de bedrijfsauto in op weg naar het Woon-zorgcentrum Talma Borgh. Riet was heel erg blij met het bezoek van RTV Apeldoorn. ‘Dit is toch heel leuk op de maandagochtend.’, vertelde Riet. Ook vindt ze het fijn dat de corona-maatregelen versoepeld zijn, waardoor ze weer (op gepaste afstand natuurlijk) bezoek kan ontvangen.

Natuurlijk moesten we de grote glimlach van Riet vastleggen op beeld. Redactiestagiairs Maartje en Tirza hebben het hele avontuur gevlogd en dit komt binnenkort ook op de website van RTV Apeldoorn te staan.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn