RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Blafpatat en snuffelbier in Hoog Soeren

HOOG SOEREN - Wie uiteten wil en daarbij graag zijn viervoeter meeneemt, komt nog weleens van een koude kermis thuis. Maar niet bij Restaurant No. 15 in Hoog Soeren. Sterker nog, daar serveren ze gerechten speciaal voor de hond.

Onder meer blafpatat en snuffelbier, naast andere bieren (uiteraard zonder alcohol en zout), staan vanaf deze vrijdag op het hondenmenu van het etablissement. Dat het restaurant deze stap maakt is niet heel gek; de omgeving is geliefd bij wandelaars, fietsers en andere recreanten. En die nemen hun hond nog weleens mee.

Hond mag niet aan tafel

Gast Trudy van Bochove noemt het een heel gastvrij idee. "Je maakt zo ook gelijk contact met de medegasten. Dit is echt uniek. Ik zou hier voor terugkomen." Eigenaresse Lea van Weezel vertelt: "Hondensnacks worden gewoon vanaf de grond gegeven, door het baasje. Dat is heel leuk. Want de hond aan tafel met de gasten (zoals stiekem voor de foto is gedaan, red.), dat gaat ook ons een stap te ver."

Van Weezel zegt dat zij een echte dierenvriend is. En zo ontstond het idee voor de speciale hondensnacks in het restaurant. "We hebben zelf honden en er komen heel veel mensen met honden hier die dit ook erg waarderen. Die bestellen een gebakje, ja waarom dan niets voor de hond? Zo is het eigenlijk ontstaan, heel simpel." 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn