• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bewoner opgepakt na grote brand, politie vermoedt brandstichting

APELDOORN - De politie heeft maandagavond een bewoner aangehouden na een woningbrand in Apeldoorn. Er zijn vermoedens dat de brand door de man is aangestoken, laat een woordvoerder weten.

De brand aan de Deventerstraat brak maandagmiddag rond 16.00 uur uit. Daarbij waren dikke rookwolken te zien. Enkele mensen konden aan de brand ontkomen door naar beneden te springen. Daarbij landden ze op een geparkeerde auto, die schade opliep.

Waterleiding gesprongen

Dinsdag deed de forensische opsporing van de politie onderzoek naar de brand. Tijdens het onderzoek sprong er een waterleiding, waardoor de brandweer er weer aan te pas moest komen.

De woning is aangemerkt als plaats delict. Het is nog onduidelijk wat er is gebeurd. De politie verwacht dat het aanvullende onderzoek nog wel even gaat duren.

Bekijk beelden van de brand.

Zie ook: Vlammen slaan uit woning in Apeldoorn, dikke rookwolken te zien

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn

Kijk naar RTV Apeldoorn