• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bevrijdingsfestival Beekbergen wordt “75 + 1 jaar Vrijheid”

APELDOORN / BEEKBERGEN - Het Bevrijdingsfestival dat van zaterdag 2 mei t/m dinsdag 5 mei in Beekbergen gehouden zou worden, gaat niet door.

Als gevolg van de ontwikkelingen rond het Corona-virus en de maatregelen van de regering heeft het bestuur van de stichting 4 en 5 mei Beekbergen moeten besluiten dat alle geplande activiteiten helaas niet door kunnen gaan, zij beraadt zich samen met de gemeente over hoe binnen de dan geldende maatregelen de Herdenking op 4 mei vorm kan krijgen

Dit betekent beslist niet dat al het werk voor niets is geweest. Integendeel, we streven ernaar om het Bevrijdingsfestival en alle daarbij behorende activiteiten in mei 2021 onder het motto “75 + 1 jaar Vrijheid” te laten plaatsvinden. Alle voorbereidingen die nu al zijn gepleegd zullen dit najaar weer worden opgepakt.


Het bestuur bedankt alle betrokkenen heel hartelijk voor hun geweldige inzet en hoopt erop te mogen rekenen dat een ieder dit najaar weer even enthousiast aan de slag zal gaan om een prachtige programmering in 2021 rond te krijgen.


Met hartelijke groet en vooral goede gezondheid in deze periode!

Namens de stichting 4 en 5 mei Beekbergen,

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00