RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Lifestyle beurs “Senioren actief"

APELDOORN - Op zaterdag 5 oktober wordt door het Senioren Platform Apeldoorn de jaarlijks te houden “dag voor senioren” georganiseerd. Het thema van deze dag is “Senioren Actief”.

Die dag worden senioren van onze stad, uitgenodigd om tussen tien en vier uur naar Sprengeloo te komen. Er zijn een veertigtal kramen met informatie over vragen, die op deze leeftijd gaan spelen. Dit kan variëren van gezond eten en bewegen tot hulp bij financiën en zelfstandig blijven wonen.

Naast informatie is meedoen mogelijk met allerlei activiteiten en natuurlijk is er de gezelligheid van een kopje koffie en een hapje.  Koren zorgen daarbij voor muziek in een optreden van telkens 20 minuten en er is piano muziek tijdens de lunch.

Het Senioren Platform Apeldoorn heeft als eerste doelgroep de mensen, die niet meer deelnemen aan het arbeidsproces. Hun lifestyle gaat daarmee veranderen. Uit tal van onderzoeken blijkt dat actief blijven van geest en lichaam dan belangrijker wordt om langer gezond en fit te kunnen blijven.

Kortom: "Actief zijn - Actief blijven'

De dag wordt gehouden op de school Het Sprengeloo, Sprengenweg 82 te Apeldoorn.
Tot ziens!

                                                                                                                                                        

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn