RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bestuurder nog voortvluchtig na achtervolging in Apeldoorn

APELDOORN - De politie is nog steeds op zoek naar een automobilist die maandagavond de benen nam in Apeldoorn. Zijn grijze Mercedes kwam tot stilstand in een tuin aan de Boerhaavestraat. Op de achterbank zaten twee tieners die na een bokstraining in Arnhem naar huis werden gebracht.

Agenten zagen de auto rijden op de snelweg en gaven de bestuurder een stopteken. Die zag dat niet zitten en reed in plaats daarvan Apeldoorn in. De auto reed daar tweemaal door rood licht voordat de rit eindigde in de Boerhaavestraat. De bestuurder sprong uit de nog rijdende auto en nam de benen.

Een achtervolging door agenten te voet bleef zonder resultaat. Ook een melding op Burgernet leidde de politie niet naar de man.

Tekst gaat verder na de video:

Tieners op achterbank

Op de achterbank zaten volgens de politie twee tieners die naar huis werden gebracht na een bokstraining in Arnhem. Zij zijn meegenomen naar het bureau en daar door hun ouders opgehaald.

Zie ookAuto crasht in tuin na achtervolging in Apeldoorn

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn