• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bert Schüssler gaat met pensioen

Bert Schüssler gaat na een ambtsperiode van 38 jaar na 19 september 2021 pensioen. Schüssler stond als predikant in Zeeland, Israël wassenaar, en uiteindelijk belandde hij in 2011 in de Grote kerk in Apeldoorn.

“Geloof is voor mij een weg van vertrouwen en gaan.” Zegt Schüssler over zijn roeping als predikant. In het weekend van 18 en 19 september vindt het afscheid van Bert Schüssler plaats, en er is een feestelijk nazomerconcert in het kerkgebouw. Met medewerking van het Sweelinck Koper kwintet en de organisten Wout van Andel, Toon Hagen en Jan van Gijn. De toegang is gratis, je moet je alleen wel aan melden via de concertagenda van de Grote kerk.

 Op zondag morgen 19 september zal Schüssler voor de laatste keer de viering leiden in zijn vertrouwde kerkgebouw en vind de cantateviering plaats. Schüssler is jarenlang de bezielende inspirator geweest van de Bachcantates in de Grote kerk en vind hij het bijzonder om hiermee het weekend af te sluiten. Aanmelding voor zowel de afscheidsviering als de cantate is noodzakelijk en loopt via de website van de Grote kerk. 

https://www.grotekerkapeldoorn.nl/

 

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn