RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

PvdA Apeldoorn draagt Chris Schouten voor als lijsttrekker

PvdA Apeldoorn draagt Chris Schouten voor als lijstrekker van de volgende verkiezingen. Chris Schouten voldoet volgens de partij veruit als beste aan het profiel dat door de leden is vastgesteld. Hij heeft als huidige fractievoorzitter aangetoond over veel politiek-strategisch inzicht te beschikken.

Chris Schouten heeft veel ervaring in de Apeldoornse politiek. Van 1989 tot 1990 is hij bestuurslid geweest van PvdA Naaldwijk. Daarna werd hij hier fractievoorzitter tot 1997. Hierna kwam hij bij PvdA Apeldoorn en heeft zich gedurende de jaren steeds meer omhoog gewerkt. Sinds 2021 is Chris fractievoorzitter van PvdA Apeldoorn.

Chris is geboren op 28 januari 1959 in Losser (Overijssel), als zoon van textielarbeiders. Woont sinds 1999 in Apeldoorn. Studeerde Bestuurskunde aan de Universiteit Twente (1977-1983) en Sociologie aan de Universiteit Leiden (1985-1987) en promoveerde aan de Erasmusuniversiteit op een proefschrift ‘Democratisch Socialisten’70; nevenstroom in de sociaaldemocratie (2003).

Chris werkt in zijn dagelijks leven als directeur van MS Vereniging Nederland, de patiëntenvereniging voor mensen met de ziekte Multiple Sclerose en hun naasten.

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn