RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Belastingdienst vangt 50.000 euro bij grote politiecontrole A1

APELDOORN - Bij een grote controle op de snelweg A1 bij Apeldoorn schreef de politie donderdag 34 boetes uit voor onder meer rijden zonder rijbewijs, een verlopen APK en snelheidsovertredingen. De Belastingdienst inde bovendien 50.000 euro aan achterstallige betalingen. Ook in Arnhem was een grote controle.

Bij de actie waren naast de politie en de Belastingdienst ook de Dienst Wegverkeer (RDW), Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en de Marechaussee betrokken. Voertuigen werden gescand op hun kenteken. Bij herkenning werden zij naar de controleplaats begeleid.

Op vijftien voertuigen is beslag gelegd, aldus een fotocorrespondent. Als de eigenaren hun schuld niet betalen, wordt deze ingenomen. Negen voertuigen zijn direct ingenomen en afgevoerd.

Een persoon reed 55 kilometer per uur te hard en moest zijn rijbewijs inleveren. Drie personen werden bestraft voor rijden onder invloed van drugs.

Controle in Arnhem

Ook in de Arnhemse wijk Presikhaaf was donderdag een grote controle. De politie hield daar twee personen aan voor bezit van hard- en softdrugs. Eén persoon werd opgepakt voor het niet kunnen tonen van zijn identiteitskaart. Daarnaast schreven agenten 37 bekeuringen uit voor diverse overtredingen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn