RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Beemte Broekland wint Zomer in Gelderland 2018

BEEMTE BROEKLAND - Beemte Broekland mag zich een jaar lang 'de mooiste plaats van Gelderland' noemen. Het dorp uit de buurt van Apeldoorn werd na drie weken de winnaar van het programma Zomer in Gelderland. Beemte Broekland neemt de titel over van Geesteren, dat in 2017 het programma won.

In het programma Zomer in Gelderland kregen 15 dorpen de kans om met het uitvoeren van opdrachten en het binnenhalen van stemmen zo veel mogelijk punten te halen. Met 5381 was Beemte Broekland de concurrentie ruim de baas. Teamcoach Frits Bouwmeester was vrijdagavond door het dolle heen: 'Helemaal geweldig, we zijn super blij! We hebben er alles aan gedaan en dan nu dit resultaat! Ik ben tot tranen toe geroerd, kijk eens wat een feest. Dit heeft ons dorp veel saamhorigheid gebracht.'

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Terechte winnaar

Beemte Broekland is de terechte winnaar. Ze hebben naast de meeste punten, ook de meeste stemmen binnengehaald via de Omroep Gelderland app (maar liefst 2061). Ook stonden er dit jaar in Beemte Broekland veel bezoekers op het plein (1350, zie foto hieronder). De meeste bezoekers van dit jaar (1463) stonden echter in Oosterhout. Klarenbeek behoudt het bezoekersrecord, daar stonden in 2016, 1605 mensen op het plein.

De tekst gaat verder onder de foto.

Gemiddeld kwamen er dit jaar per dag 923 mensen langs om de uitzending live te bekijken.

Terugkijken

Heb je de finale gemist? Bekijk dan hier de uitzending terug. Wil je de uitzending vanuit Beemte Broekland (eerder deze zomertoer) terugkijken? Dat kan hier.

Weinig tijd? Dan is deze compilatie echt iets voor jou.

De tekst gaat verder onder de video.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn