RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Automobilist is er slecht aan toe na ongeval bij Eglantier Apeldoorn

APELDOORN - Een automobilist die zaterdagavond bij winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn de macht over het stuur verloor, is daarbij zeer zwaar gewond geraakt. Hulpdiensten die om 22:15 uur werden gealarmeerd vonden de automobilist bekneld in zijn auto bij een boom aan de Gildenlaan.

De brandweer heeft de bestuurder met veel moeite uit de auto bevrijd. Een medisch team dat met de traumahelikopter werd afgezet in de buurt, is met de man mee gegaan naar het ziekenhuis in Zwolle.  

Omdat de politie de exacte toedracht van het ongeval onderzocht met een team Verkeers Ongevallen Analyse (VOA), was de Gildenlaan in beide richtingen nog uren dicht. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn