• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

'Automobilist (21) zat ruim twee uur bekneld na ernstig ongeluk'

HOOG SOEREN - Op de Alverschotenseweg bij Hoog Soeren is woensdagochtend een 21-jarige man gewond geraakt bij een ernstig ongeluk. Het slachtoffer uit Apeldoorn sloeg met zijn auto over de kop na een frontale botsing op een boom, waarbij het motorblok uit het voertuig vloog.

De hulpdiensten werden rond 06.30 uur opgeroepen, maar mogelijk gebeurde het ongeval al rond 05.00 uur. Een bewoner van de nabijgelegen camping hoorde namelijk rond die tijd al een harde knal.

Hij verklaarde aan een agent ter plaatse daarna weer in slaap te zijn gevallen, meldt een correspondent. Een woordvoerder van de politie kan dat verhaal niet bevestigen.

Bekneld

Het slachtoffer heeft mogelijk uiteindelijk zelf 112 gebeld. Hij kon pas na 07.00 uur uit zijn benaderde positie worden bevrijd. De brandweer moest daarvoor meerdere deuren verwijderen.

De 21-jarige man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het is onduidelijk hoe hij eraan toe is. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn