• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Auto vliegt uit de bocht in woonwijk

APELDOORN - Bij een ongeluk in Apeldoorn heeft een auto flinke schade opgelopen. Rond 5.00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag raakte de auto van de weg op de Laan van de Maten.

Het voertuig reed een lantaarnpaal uit de grond en botste vervolgens frontaal tegen een boom. 

De hulpdiensten werden gealarmeerd en de bestuurder is door de ambulancedienst nagekeken. Dat zegt een fotograaf die vlak na het ongeluk aanwezig was. De man had geen verdere behandeling nodig. 

Volgens de politie heeft de auto te hard gereden. Er zou geen sprake zijn van teveel alcohol in het bloed van de bestuurder. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn