RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Man (20) op vrije voeten na verwoestende botsing

HOENDERLOO - De politie heeft de man vrijgelaten die donderdagavond aangehouden werd na een verwoestende botsing op de Otterloseweg tussen Ugchelen en Hoenderloo. Laat in de avond verloor de bestuurder de macht over het stuur en ramde twee bomen. De wagen raakte totaal vernield.

Volgens een fotocorrespondent vluchtten meerdere inzittenden het naastgelegen bos in. Agenten kamden met zaklampen het bos uit. Vanuit dat bos zou ook geroep om hulp hebben geklonken, reden voor agenten om ook met speurhonden te gaan zoeken. Uiteindelijk is niemand aangetroffen, zegt een politiewoordvoerder vrijdag. Het onderzoek gaat nog verder.

Aangehouden

Een man van 20 uit Apeldoorn werd, na verzorging door ambulancepersoneel, aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Hij is vrijdag weer vrijgelaten. Het is de politie nog niet duidelijk of hij de bestuurder was of een inzittende. Onderzoek moet dat nog uitwijzen. Evenmin kan de politie zeggen of de man onder invloed was.

De weg was lange tijd dicht voor het verkeer voor onderzoek.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn