• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Auto botst op legervoertuig, gewonde naar ziekenhuis

UDDEL - Een auto is dinsdagochtend in botsing gekomen met een legervoertuig. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het commandocentrum van de Koninklijke Luchtmacht in Nieuw Milligen.

Het voertuig van defensie wilde rond 10.00 uur links afslaan op de Amersfoortseweg. De automobilist die daarachter reed, zag dit te laat en botste in volle vaart achterop het voertuig. Een inzittende van de auto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Oorzaak

Volgens een ooggetuige gaf het legervoertuig geen richting aan. De marechaussee doet verder onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Schade

De auto heeft flinke schade opgelopen en is afgevoerd met een shovel. Het legervoertuig kon met beperkte schade de weg vervolgen.

De rijstrook was enige tijd afgesloten vanwege het ongeval, wat zorgde voor enige verkeerhinder en file in beide richtingen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn

Kijk naar RTV Apeldoorn