RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Auteur Jaap Robben is te gast bij het Literom

De auteur Jaap Robben is te gast bij het Literom. In proef-locaal Het Achterom aan de Mariastraat 2H vertelt hij morgen (27 november) over zijn werk.

Zijn debuutroman Birk  schreef Jaap Robben in 2015 en hij won hiermee meteen de Nederlandse Boekhandelsprijs. In september van dit jaar kwam zijn roman Zomervacht  van de pers en ook dit boek roman werd juichend ontvangen.  Sinds 2004 publiceerde hij vijf poëziebundels. In augustus 2010 verscheen het veelbesproken boek De Zuurtjes, een kruising  tussen een prentenboek en een jeugdroman. Van september 2008 tot oktober 2010 was Jaap de stadsdichter van Nijmegen.

Vroeger wilde Jaap eigenlijk Afrikaan worden en archeoloog, maar eerst rondde hij zijn studie milieu- maatschappijwetenschappen af en ging vervolgens naar de Koningstheateracademie in Den Bosch.
Hij werd schrijver en theatermaker.

Kaarten voor deze avond (€ 17,50, entree + consumptie) zijn te koop bij boekhandel Nawijn & Polak aan Marktplein.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn