RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Auteur Dolly Verhoeven bezoekt Boekhandel Broekhuis

Boekhandel Broekhuis in Apeldoorn ontvangt op donderdag 26 januari auteur Dolly Verhoeven voor een lezing over het project ‘Verhaal van Gelderland.’ Ze vertelt over de opzet en resultaat van de rijke geschiedenis van Gelderland, uitgegeven in een geïllustreerd overzicht. Ze zal tijdens de lezing ook inzoomen op Apeldoorn en omgeving.

In 4 boeken behandelt Verhaal van Gelderland alle belangrijke thema’s uit het Gelderse verleden, van de vroegste tijden tot nu. de auteurs van Verhaal van Gelderland schetsen een eigen karakter van de Gelderse geschiedenis.

Aan Verhaal van Gelderland werken ruim 30 auteurs en redactieleden mee. Dolly Verhoeven sluit de boekenreeks af met het verhaal over Gelderland in de 20ste eeuw.

Dolly Verhoeven

Prof. dr. T.H.G. Verhoeven is bijzonder hoogleraar - Departement Geschiedenis, Kunstgeschiedenis en Oudheid van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Dolly Verhoeven maakt de geschiedenis van Gelderland bekend bij het publiek.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn