RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Asselsestraat pakt weer uit met Summerfair

Ook aan de kinderen is gedacht. Op de parkeerplaats bij Middelink is een speciaal kinderplein ingericht met Bungee-trampoline springkussen, een draaimolen en de kids kunnen geschminkt worden. Bij Bakken & Zo kunnen kinderen gezellig samen cupcakes versieren.

De stemming zit er goed is, aldus Marieke van den Ende van damesmode accessoires Ornamento: ,,Er is een goede vibe en het is gezellig. We doen nu voor de tweede keer mee. Voorheen sloten we aan bij Keymusic Apeldoorn. Nu zelfstandig. Hartstikke leuk.” Ook Marco Hoogen Stoevenbelt van Henri Bloem ziet het zitten: ,,Ik vind het belangrijk om hierbij aan te sluiten. Het zorgt voor eenheid in onze winkelstraat.” Arthur Abeleven proeft de olijfolie van Lados: ,,Jarenlang stond ik zelf op deze markt bij de bijenkraam. Die is er nu niet. Maar het is gezellig.” Zijn vrouw knikt en neemt nog een stukje stokbrood gedrenkt in de olijfolie. De Griek Adonis Labos uit Deventer biedt de olie en balsamico aan in samenwerking met Henri Bloem.

Het weer was perfect voor de Summerfair, het aanbod was divers en het bezoekersaantal was goed te noemen. Al met al belangrijke randvoorwaarden voor een goede sfeer.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn