• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Arme gezinnen vieren gratis vakantie op de camping

LOENEN - Gewoon mensen blij maken, dat is waar Daniëlle Wittebol en Svenja Makken het voor doen. Dankzij 'De Gekke Bende van Ellende', zoals de dames zichzelf noemen, kunnen gezinnen gratis op vakantie op hun camping.

Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.

'Dat zijn dan mensen die gewoon geen geld hebben om op vakantie te kunnen', legt Svenja uit. Samen met Daniëlle en inmiddels een heleboel extra handjes heeft ze de de afgelopen tijd geregeld dat er tenten zijn, campingmateriaal, spelletjes en alles wat je maar nodig hebt om even onbezorgd op vakantie te kunnen.

'En natuurlijk de campingplekken die ze hier bij de Marshoeve beschikbaar stellen, dat vinden wij echt heel bijzonder.'

'Lekker gek doen, zo zijn we'

De weldoeners begonnen vorig jaar met hun Facebook-groep en hebben inmiddels al meer dan duizend leden. 'Er is al zoveel ellende in de wereld, daarom wilden we gewoon iets doen om mensen te helpen en mensen vrolijk te maken. Lekker gek doen, zo zijn we.'

Daarom organiseren de vriendinnen niet louter dingen voor mensen die het niet zo breed hebben. 'Ook mensen die een moeilijke tijd achter de rug hebben, willen we opvrolijken.'

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Lost in Music
22:00 tot 24:00