RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Aquacentrum Malkander bestaat 25 jaar

In en om het zwembad van Aquacentrum Malkander zijn er op vrijdag 1 maart de hele dag leuke activiteiten voor iedereen. Op die dag is het namelijk de 25e verjaardag van Aquacentrum Malkander. Dat wordt gevierd met een FIT & FEEST dag. Recent was er al een klein feestje tijdens de onthulling van naam voor de walvis.

Naast de normale programmering is er op vrijdag 1 maart van 08.00 tot 13.00 uur een SPORT & FIT ochtend. In de verschillende baden worden er elk half uur verschillende aquasportlessen aangeboden. Je kunt bijvoorbeeld meedoen met aqua-aerobic, aquaconditie of aquaspinning. Heb je een meerbadenkaart of een Malkander maandabonnement? Dan mag je gratis iemand meenemen om mee te doen met het ochtendprogramma. Kijk op malkander.nl voor meer informatie.

Discozwemmen

Van 14.00 uur tot 17.00 uur is er discozwemmen voor de hele familie. Samen met je kind(eren) swingen op spetterende muziek die uit de speakers komt. Vanaf 18.30 uur tot 21.30 uur is het de beurt aan de tieners van 10 t/m 15 jaar. Zij kunnen losgaan op de muziek van DJ Martixx. Ouders/verzorgers zijn dan welkom bij de horeca, waar lekkere FIT & FEEST deals verkocht worden.

Onthulling HAPPY

Zaterdag 10 februari onthulde Olivia (bedenker van de naam) samen met kinderburgemeester Jahnaoh, Kristel Eggink (teamleider zwemschool Malkander) en Carla Maessen (directeur Accres) de nieuwe naam voor de walvis van Malkander. Afgelopen jaar heeft de walvis een nieuw gezicht gekregen en is al op meerdere plekken terug te vinden bij Malkander.

Accres en Malkander 25 jaar

Aquacentrum Malkander is onderdeel van Accres Holding B.V. Dit jaar bestaan Accres en Malkander 25 jaar. Tijdens de oprichting in 1999 heeft Accres het beheer en de exploitatie van het maatschappelijk vastgoed van de gemeente Apeldoorn overgenomen. In 1999 opende het nieuw opgebouwde Aquacentrum Malkander haar deuren nadat het oude bad door een brand was verwoest. Tegenwoordig beheert Accres in Apeldoorn en Almelo ruim 80 locaties, waaronder sporthallen, wijkcentra, zwembaden, kinderboerderijen en een stadspark. Hierbij krijgt iedereen de ruimte om elkaar te ontmoeten, te beleven, te bewegen, te ontspannen, te ervaren en om te leren. Zo draagt Accres bij aan meer gezondheid en geluk. Tijdens het jubileumjaar deelt Accres veel mooie momenten en verhalen van de afgelopen 25 jaar, van dit jubileumjaar en over hoe ze de toekomst zien. Lees meer op www.accres25jaar.nl.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn