RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apenliefde in Art Café SamSam

Gonny de Weerd exposeert van 4 november tot 1 december haar inmiddels bekende apenschilderijen in Art Café  SamSam. Gonny schildert met olieverf en maak daarbij ook gebruik van koffie wat voor een heel speciaal effect zorgt.

De opening is op 4 november om half vier onder het genot van een hapje en een drankje. Jocomori, de ‘huisband van Art Café SamSam’ staat garant voor de muzikale noot. in het kader van deze expositie verzorgt het Meezingkoor Piekobello van de Klup op 18 november om 3 uur een gezellig concert.

Een speciale middag voor apenliefhebbers staat gepland voor 25 november om 3 uur ’s middags. Een dierverzorger komt vertellen over zijn belevenissen en ervaringen met (mens)apen en laat daarbij de bedreigingen waaraan deze dier blootstaan niet onbenoemd. Gonny doet haar verhaal over de mensapen die ze geschilderd heeft en geeft zo een inkijkje in het apenleven vanuit menselijk perspectief.

Onderschrift foto: Kostbaar bezit, moeder Wattana en zoon Baju

Artcafé SamSam, Van Kinsbergenstraat 17 in Apeldoorn, openingstijden, zie www.artcafesamsam.nl

Gonny de Weerd  is te vinden op www.gonnydeweerd.nl   en op Facebook gonnydew en GonnydeWeerdApen

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn