RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoornse studente zoekt acteurs voor shortfilm

Yarinda Saarloos uit Apeldoorn studeert om docent te worden, maar via het project de Close-Up krijgt ze nu de kans om haar verhaal op het witte doek te zien. Voor haar korte film ‘Behind These Walls’ zijn op 6 oktober audities in Apeldoorn. 

‘Behind These Walls’ is 1 van de 4 films van Close-Up, project van het Open Filmteam. Tijdens dit project krijgen filmmakers toegang tot professionele apparatuur en budget om hun film te maken. Yarinda en Jessica, de 2 bedenkers van ‘Behind These Walls’, zijn blij met dit platform. ,,Ik ontmoet heel veel mensen van verschillende achtergronden met veel ervaring en creativiteit. Ik ben heel erg blij met de Close-Up’’, zegt Yarinda.

 

Wie benieuwd is naar projecten binnen de Close-Up, wil netwerken met andere acteurs en filmmakers of zelf ook een verhaal wil schrijven voor verfilming, kan zich aansluiten bij de volgende kick-off op zaterdag 28 oktober in Apeldoorn. Op deze dag worden verschillende filmprojecten gepresenteerd.

 

Als je auditie wil doen voor ‘Behind These Walls’ dan kan dat via deze link.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn