RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Gemeenteraad onderbreekt zomerreces voor extra bijeenkomst

De Apeldoornse gemeenteraad houdt morgen, donderdag 11 augustus, een extra Politieke Markt-bijeenkomst over de actuele situatie (landelijk en in Apeldoorn) rondom de opvang van Oekraïners en de opvang van asielzoekers. Het politieke programma van RTV Apeldoorn, In de Wandelgangen, last hiervoor een extra uitzending van het radioprogramma in. 

Ook het overgrote team van In de Wandelgangen was inmiddels op vakantie, maar toch konden er genoeg verslaggevers én een technicus bij elkaar gevonden worden om een extra uitzending te maken vanaf 20.00 uur. ,,Het feit dat deze bijeenkomst wordt gehouden middenin de zomer lijkt ons reden genoeg om hier aandacht aan te besteden'', licht verslaggever/presentator/redacteur Gerard Yntema uit. ,,Dit gebeurt niet zomaar, dus we verwachten dat dit zeker interessant gaat zijn voor onze luisteraars én volgers op Facebook.''

De bijeenkomst wordt gehouden op verzoek van het college van burgemeester en wethouders. Deze openbare vergadering is om 20.30 uur in de Raadzaal van het stadhuis, Marktplein 1, Apeldoorn. De bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen en wordt ook uitgezonden via www.apeldoorn.nl/gemeenteraad.

Het college van burgmeester en wethouders zal de actuele situatie rondom de opvang nader toelichten. De agenda van deze bijeenkomst, alle raadsstukken én de live uitzending over dit onderwerp staan hier: https://apeldoorn.parlaeus.nl/user/meeting/action=view/id=853

De uitzending beluisteren kan dus donderdag 11 augustus vanaf 20.00 uur via DAB+ kanaal 6D of via rtv-apeldoorn.nl

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn