RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoornse club Columbia bevestigt dood twee leden

APELDOORN - De Apeldoornse voetbalclub Columbia bevestigt maandagavond het overlijden van twee leden van de club. Damian Echter en Őmer Dogan overleden eerder op de dag door het fatale ongeval op de snelweg A1 bij Deventer. Door het ongeval kwamen in totaal vier jonge mannen om het leven, meldde de politie eerder.

'Woorden schieten tekort om dit verlies te kunnen uitdrukken, er is alleen maar ongeloof. Binnen de spelersgroep en bij de begeleiders is de klap hard aan gekomen. Ook de rest van de vereniging is zwaar aangeslagen door dit verlies', schrijft de club op de eigen website.

Echter en Dogan speelden allebei in het eerste elftal van Columbia. De voorzitter van de club wil verder niet in gaan op het drama: 'Het is niet te bevatten. Het gaat nu alleen om de familie, verdriet en rouw.'

Alle wedstrijden en trainingen zijn deze week afgelast. Dinsdagavond is het clubhuis geopend om de twee omgekomen voetballers te herdenken.

Nabestaanden en bekenden kwamen maandagavond al spontaan naar de plek van het ongeval om bloemen te plaatsen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn