RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorns talent straalt in ‘De witte juffer van Hoog Soeren’

Ook dit jaar organiseert Theater Orpheus SHOW Apeldoorn en biedt daarmee een podium aan Apeldoornse podium-amateurs. Op 26 oktober bezorgen 13 talenten de bezoeker een muzikale voorstelling.

,,Tijdens de audities in juni werden we weer aangenaam verrast door het enorm diverse talent dat het podium pakte. Jong en oud, van zang tot circusact, Apeldoorners weten hun weg naar SHOW Apeldoorn inmiddels te vinden”, vertelt Marij Wools. Als Programmacoördinator Theater van de Stad is ze trots op wat het theater al met SHOW heeft bereikt: ,,Deelnemers krijgen echt de kans zichzelf te ontwikkelen en het zal niet de eerste keer zijn dat we een deelnemer uit SHOW op een later moment terugzien in andere projecten van Orpheus.”

Onder leiding van regisseur Kim de Fuijk en muzikale leiding van Dookje Engelhard wordt er de komende weken gewerkt aan de voorstelling ‘De witte juffer van Hoog Soeren’. In de voorstelling nemen 2 vertellers het publiek met veel humor en liefde mee in dit oude Apeldoornse verhaal. Het verhaal speelt zich af bij de Jufferboom in Hoog Soeren waar het spookt, want daar… huist de witte juffer van Hoog Soeren. Het is een muzikale theatervoorstelling waarin alle talenten hun rol pakken en zich laten zien op het Rabobanktoneel.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn