RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorner veroordeeld vanwege mensenhandel

APELDOORN – Een 30-jarige man uit Apeldoorn is veroordeeld vanwege mensenhandel, maar vrijgesproken van witwassen. De rechtbank heeft de man tot twee jaar gevangenisstraf veroordeeld tot mensenhandel. Het slachtoffer krijgt een schadevergoeding van €25.000 euro.

Het slachtoffer, een jonge vrouw, werd tot prostitutie aangezet door de man. Een deel van die tijd was zij minderjarig, ook dwong de Apeldoorner haar een deel van haar inkomsten af te staan aan hem. Daartoe werd het slachtoffer door hem mishandeld. De man is ook schuldig aan het in bezit hebben van een gaspistool en een stroomstootwapen.

De man werd ook verdacht van witwassen. Er kon niet worden bewezen dat een groot geldbedrag, dat bij zijn zus in de kluis lag, van het prostitutiewerk afkomstig is. Ook is de zus om dezelfde reden vrijgesproken.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn