• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorner (26) overleden na mogelijk opzettelijke aanrijding

APELDOORN - De 26-jarige Apeldoorner die in de nacht van vrijdag op zaterdag werd aangereden door een automobilist, is overleden. De 18-jarige bestuurder is aangehouden. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie woensdag.

De aanrijding met de voetganger vond rond 3.15 uur plaats op de kruising van de Kayersdijk en Haringvliet. Het slachtoffer werd met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. 

Poging tot doodslag

De bestuurder, eveneens afkomstig uit Apeldoorn, legde een verklaring af op het politiebureau. Mogelijk is er sprake van opzet: de man wordt verdacht van poging tot doodslag.

De verdachte is inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris. Zijn voorlopige hechtenis is met 14 dagen verlengd. Meer details kan het OM woensdag niet geven.

Zie ook: Automobilist rijdt voetganger aan, politie doet onderzoek

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00