RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorn Zuid maakt 'verbinding met de toekomst'

APELDOORN - Apeldoorn wordt in rap tempo voorzien van glasvezel. Na noordoost Apeldoorn waar de werkzaamheden al vergevorderd zijn, is het nu de beurt aan Apeldoorn Zuid.

“Glasvezel is noodzakelijk als we mee willen met de huidige ontwikkelingen en de toenemende behoefte aan een stabiel netwerk dat grote hoeveelheden data kan verwerken”, legt Bart Mulders, directeur monteurs bij KPN, uit. “We willen tegelijkertijd games spelen, een video in hoge kwaliteit uploaden, beeldbellen en online muziek luisteren. En alles zonder haperingen of kwaliteitsverlies”.

Het aanleggen van glasvezel heeft, letterlijk, wat voeten in de aarde. Er moeten nieuwe kabels van de straat naar de meterkast van de consument gelegd worden.

In november kunnen de eerste inwoners van het zuidelijke deel van de plaats gebruikmaken van het betrouwbare, toekomstbestendige internet van KPN.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn