RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorn zoekt uitbreiding van enthousiaste Apeldoorners!

APELDOORN - Apeldoorn is op zoek naar versterking van het team van trotse en gastvrije Cityhosts. Cityhosts verwelkomen bijvoorbeeld gasten, beantwoorden vragen, delen citymaps uit en verwijzen naar andere evenementen, attracties en bezienswaardigheden. Kortom, echte gastheren en -vrouwen van én voor Apeldoorn.

Op dit moment zijn de cityhost actief op ruim 50 evenementen waaronder het EK Beachvolleybal, de Midwinter Marathon maar ook Spirit of Winter en Koningsdag. Een cityhost krijgt diverse gratis trainingen en uitjes aangeboden om de evenementen en de stad Apeldoorn zelf te beleven om er nòg meer over te kunnen vertellen. 

Ben jij die trotse Apeldoorner die het team Cityhosts komt versterken? Meld je dan aan! De groep Cityhosts hoopt een weerspiegeling te zijn van de Apeldoornse inwoners. Iedereen mag zich dus aanmelden.

Join the team! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Meer informatie vind je ook op www.cityhostapeldoorn.nl 

Cityhost ben je op vrijwillige basis en alleen als je ouder dan 18 bent. Op jaarbasis word je circa 4 x op een evenement geplaatst. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn