RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorn weer een creatieve broedplaats rijker

Aan de Molenstraat-Centrum 385 beginnen Christiaan Jelsma van TopTypetjes en Wilfred Kruitbosch van BeeldBlinkers en een aantal zzp’ers uit diverse disciplines op vrijdag 6 juli een broedplaats voor creatievelingen om zo een gedegen antwoord te bieden op de vraag naar communicatie in de breedste zin van het woord, van concept tot realisatie.

Christiaan verwoordt dit als volgt : ,,Het wordt een inspirerende en creatieve plek waar twee verschillende ondernemingen en andere creatieve zzp’ers elkaar weten te vinden. De focus ligt op creatieve concepten waarbij BeeldBlinkers zich voornamelijk richt op de visuele realisatie en TopTypetjes op live communicatie middels de inzet van acteurs. Een bijzondere mix waarbij beiden ondernemers hun eigen koers varen maar veel hebben aan elkaars expertise.  Na een flinke verbouwing is er een mooi kantoor gecreëerd.”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn