RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorn Wandel Challenge ook in 2024 van start

Na het succes van de Apeldoorn Wandel Challenge vorig jaar zal dit wandelevenement ook in 2024 weer georganiseerd worden door Noordhuis Leefstijl. Vanaf maandag 29 april start in de Maten een wandelgroep om 20 weken lang elke week te wandelen met als doel om op 28 september 2024 mee te doen aan het Nationale Diabetes Festival van de Bas van de Goor Foundation. Met deze Challenge ervaar je wat wandelen met je gezondheid doet.

De Apeldoorn Wandel Challenge is voor iedereen en is met name bedoeld voor mensen die hun leefstijl willen veranderen, mensen met een chronische aandoening zoals bijvoorbeeld een verhoogd risico op diabetes en hart- en vaatziekten, artrose, COPD en mensen die herstellende zijn van Long-Covid. ,,Als je mee gaat doen met de Apeldoorn Wandelchallenge werk je samen met de andere wandelaars op je eigen niveau aan een gezonde leefstijl. Je zult merken dat je je fitter gaat voelen en steeds meer zin begint te krijgen om vaker te gaan wandelen en te blijven wandelen”, meldt Angelique Noordhuis, coördinator van de Apeldoorn Wandel Challenge.

Deelnemers wandelen onder deskundige begeleiding en kunnen op eigen niveau, tempo en/of afstand lopen. De afstanden waarvoor getraind wordt, zijn 3, 5, 10 en 15 kilometer. De wandelgroep wandelt op maandagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur en start bij Fysiotherapie Noordhuis, Beatrijsgaarde 1, Apeldoorn. De wandelingen zijn gratis.

Je kunt je aanmelden via de website www.apeldoornwandelchallenge.nl

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn