RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorn Telt Af naar 2024 Tino Martin, We Want Abba en Party Harry

De organisatie van Apeldoorn Telt Af nodigt de inwoners van Apeldoorn uit, om gezamenlijk het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar te verwelkomen tijdens het Aftelfeest op het Zwitsalterrein op Oudejaarsavond.

Tino Martin, We Want Abba en Party Harry treden live op tijdens dit aftelfeest. Naast deze optredens zijn er ook vuurwerk shows om 21.30 uur en om middernacht. Gezamenlijk tellen alle aanwezigen af naar middernacht. De toegang van het festival is gratis en is op 31 december op het Zwitsalterrein van 20.00 uur tot 01.00 uur. Als een extra hoogtepunt houdt de gemeente Apeldoorn ook een vuurwerkshow met een DJ in het Zuiderpark op 31 december tussen 19.00 uur en 21.00 uur.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Aftelfeest, kijk dan op www.apeldoornteltaf.nl.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn