RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorn Padel heeft nu 3 enkelbanen

Padellen wint steeds meer aan populariteit. En daar speelt Apeldoorn Padel op het Zwitsalterrein sterk op in. De plek die uniek is met het aanbod van enkelbanen voor padel heeft deze maand een nieuwe enkelbaan geopend. Nu zijn er maar liefst 3 enkelbanen.

Padel is een mix van tennis en squash. Als sport is padel wereldwijd explosief aan het groeien en staat bekend als een sport voor duo’s. Bij de start van de accommodatie in 2020 werd er naast 2 dubbelbanen ook een enkelbaan geplaatst, destijds de 2de in Nederland. Deze werd vanaf het begin veelvuldig gebruikt. In 2021 is de capaciteit verdubbeld, inderdaad met opnieuw een enkelbaan.

Uniek

Sindsdien blijft de vraag naar enkelspel groot, de mogelijkheid om met 2 personen op een (smallere) baan padel te spelen slaat blijkbaar aan. Inmiddels zijn er meer dan 30 enkelspelbanen in Nederland, waarvan dus 3 in Apeldoorn.

Met de groei van 2 naar 3 enkelbanen biedt de accommodatie nog meer spelers de mogelijkheid om padel te spelen. Alle padelbanen op de locatie zijn dagelijks vanaf 08.00 uur beschikbaar. Reserveren kan via de website. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn