RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorn investeert kwart miljoen in sportclubs

APELDOORN - De gemeente Apeldoorn investeert dit jaar in totaal 250.000 euro in tien verschillende sportclubs. Die kunnen het geld steken in hun velden of gebouwen, aldus de gemeente.

De gemeenteraad stelde eerder vast dat budget voor sportaccommodaties ongebruikt bleef en bood sportclubs de mogelijkheid zich in te schrijven voor subsidie. Twaalf clubs reageerden daarop met voorstellen voor renovatie van sportvelden en gebouwen.

Tien sportclubs kunnen nu rekenen op een gemeentelijke bijdrage. Het is de bedoeling dat de clubs ook zelf zorgen voor een deel van de financiering van hun plannen. Daarmee komt de totale investering in de Apeldoornse sportwereld uit op een bedrag van 1,2 miljoen euro, aldus de gemeente.

 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn