RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorn gaat geluid meten

APELDOORN - De opstapeling van geluid baart diverse partijen grote zorgen. Vanmiddag zal in Klarenbeek de eerste sensor worden ophangen t.b.v. geluidsmetingen.

Wethouder W. Willems zal in Klarenbeek een sensor ophangen t.b.v. geluidsmetingen. Het is cruciaal om objectieve feiten te vergaren, aldus Willems, in plaats van te handelen op basis van theoretische rekenmodellen.

Met name in Hoenderloo en Klarenbeek bestaan zorgen over die cumulatie. De geluidseffecten van Teuge en Lelystad zijn tot dusver niet bij elkaar opgeteld. Sensoren op diverse plekken in de gemeente Apeldoorn moeten duidelijk maken hoeveel vlieglawaai inwoners  over zich heen krijgen door vluchten van Lelystad Airport, vliegveld Teuge en de militaire vliegbasis Deelen. 

Vanmiddag is de plaats van handelen: Hessen Allee 12 in Klarenbeek

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn